Interim Management

Tandemmanagement

U stelt zich wellicht met regelmaat de vraag; is deze manager wel voldoende toegerust voor zijn / haar bestaande of toekomstige taken? Wat te doen als het antwoord op deze vraag onvoldoende met ja beantwoord kan worden? Hard ingrijpen door deze manager te vervangen is dan vaak een eerste gedachte, maar in veel gevallen niet de beste optie. Vaak is een tijdelijke steun in de rug voldoende om de manager in kwestie op het juiste spoor te krijgen of de geplande veranderingen zelf te laten realiseren.

 

Kirala Interim heeft hiervoor het concept "tandem-manager" ontwikkeld. Stevige en ervaren managers helpen een handje bij het realiseren van de noodzakelijke doorbraken. De tandem-manager coacht uw manager als het ware on the job door wekelijks een aantal uren samen op te trekken. De analyse van turbulentie en prioriteiten wordt samen gemaakt, de aanpak wordt samen bepaald en de tussenresultaten worden samen geëvalueerd. Uw manager zit uiteraard wel zelf aan het stuur en is daarmee ook zelf verantwoordelijk voor het beoogde resultaat. De tandem is sparring partner én coach voor de manager. De zichtbaarheid voor de organisatie wordt afhankelijk van de situatie en de persoon van de manager in goed overleg vooraf gedefinieerd om zodoende diens reputatie goed te houden....of zo nodig weer goed te krijgen.

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV