Interim Management

Overbruggingsmanagement

U kunt onverwacht worden geconfronteerd met een openvallende positie in uw management functies. Het aanvaarden van een functie elders, ziekte of andere niet voorziene omstandigheden kunnen hier debet aan zijn. Een dergelijk openvallende positie is niet altijd even snel weer ingevuld. U wilt de tijd nemen om de juiste manager voor deze positie te vinden en een weloverwogen keuze te maken.

 

Een management positie te lang onbezet laten is riskant. Een tijdelijke invulling van deze positie kan voor tijd en rust zorgen. De overbruggingsspecialisten van Kirala hebben veel aandacht voor de bewaking van de continuïteit en zorgen er daarnaast ook nog eens voor dat alles op orde is zodra de nieuwe vaste manager in functie treedt. Waar mogelijk worden openstaande issues afgewikkeld en stelt hij een duidelijk en efficiënt overdrachtsdocument op. Wellicht doet hij ook nog wat aanbevelingen met betrekking tot aandachtspunten, die hij gedurende zijn overbruggingsperiode heeft aangetroffen.

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV