Consultancy

Teamsessies

Naar optimale samenwerking

Verandering bewerkstelligen is niet altijd eenvoudig. Toch is een interventie op teamniveau relatief makkelijk te realiseren. Zeker met behulp van onze teamsessies.
Onze consultants werken met diverse methodieken om uw team te begeleiden naar een optimale samenwerking en betere prestaties. Acceptatie, openheid, commitment en het nemen van verantwoordelijkheid zijn hierbij de kernbegrippen en rode draad.
 

Werkwijze

De eerste bijeenkomst is de grondige start voor het creëren van vertrouwen en openheid. Het team kijkt naar wat goed gaat, wat beter kan en eventuele aanwezige belemmeringen. We creëren bewustzijn bij de deelnemers, hoe zij door het nemen van verantwoordelijkheid en een open houding zichzelf en de organisatie verder kunnen ontwikkelen.
Centraal in onze aanpak staan de thema’s bewustwording, motivatie, samenwerking, en plezier. We sluiten aan bij de doelstellingen van uw organisatie. De bijeenkomst wordt afgesloten met heldere doelen over de nieuwe werkwijze. Na enkele maanden volgt de tweede bijeenkomst waarin verdieping plaatsvindt. De inhoud wordt mede bepaald door de eerder gemaakte vorderingen en wordt in overleg vastgesteld.

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV