Consultancy

Personeelsmanagement Op Maat

Via de Personeelsmanagement Op Maat  krijgt u een vaste HR adviseur / HR Manager van Kirala tot uw beschikking die naar behoefte en in overleg met u kan worden ingezet en als het ware parttime aanwezig is, maar fulltime betrokken .

Deze HR adviseur / HR Manager zal daadwerklijk voor u aan de slag gaan om uw HRM processen en vragen op P&O gebied te laten slagen. Concreet betekent dit dat de HR adviseur / HR Manager uw strategie en de P&O vraagstukken in samenspraak met u invoert en voor de uitvoering in de praktijk van alle dag zorgdraagt.

P&O ondersteuning op maat voor directie en management

Indien het management en/of directie van uw organisatie zo nu en dan gebruik wil maken van HR expertise en P&O ondersteuning op maat dan biedt Kirala u met Personeelsmanagement Op Maat de ideale oplossing.

Een Human Resource adviseur / HR Manager wordt naar behoefte en in overleg met u, ingezet als sparringpartner van de directie en het management.

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV