Coaching & Development

Inleiding

Coachen gaat over het overstijgen van tegenstellingen. Over het zoeken naar mogelijkheden om voor en/en te kiezen. Met behulp van ratio en intuitie kunnen we veraf en dichtbij verenigen en persoonlijke en zakelijke belangen combineren.

 

We leiden u graag langs de mogelijkheden om uw eigen antwoorden te vinden of om anderen te coachen in het vertrouwen in hun eigen antwoorden.

 We begeleiden leidinggevenden, (management)teams en organisaties om eigenaarsschap te nemen voor gedragsverandering.

 

Mogelijkheden

Kirala  biedt begeleidingsmogelijkheden voor zowel werk- als privé vraagstukken:

Een traject start met een intakegesprek. Hierin ontmoeten we elkaar, onderzoeken we je vraag, bepalen we het beoogde resultaat, kijken we of er een ‘persoonlijke klik’ is en staan we stil bij de benodigde inzet. Na het intakegesprek beslis je of je een traject in wilt gaan.

Met vragen en oefeningen krijg jij en/of je team inzicht in gedrag, overtuigingen en onderliggende patronen. Je krijgt concrete handvatten en doet (nieuwe) ervaringen op. In de periode tussen de sessies krijgen betrokkenen regelmatig opdrachten mee om te ontdekken, experimenteren en te integreren in het dagelijks leven en werk.

Een individueel coachingstraject bestaat gemiddeld uit vijf tot tien sessies van anderhalf uur en vindt bij Kirala of een van de coaches uit haar netwerk plaats.

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV